4,9
4.9/5

Uit 90 google reviews

Over focus engineering

het team achter focus

Ons bedrijf en team

over ons

Focus Engineering is in 2013 opgericht door Tim Snijder en Ben Bond om aan de vraag uit de markt te kunnen voldoen voor goed passend personeel in de Control & Automation en Electrical & Instrumentation markt. In 2017 is daar onder leiding van Tomas van de Groes, Modus Engineering bijgekomen om ook voor de Mechanical engineering markt een bijdrage te kunnen leveren. In 2024 is Modus Engineering samengevoegd onder de vlag van Focus Engineering en specialiseren wij ons specifiek op deze vijf disciplines. Door onze ervaring kennen wij de markt door en door en weten wij altijd passend personeel voor onze klanten te vinden. 

Bij Focus Engineering vinden wij het belangrijk dat zowel de klant als de kandidaat volledig tevreden zijn. Daarbij is de communicatie onze sleutel. Wij begeleiden kandidaten volledig door het proces, van de eerste kennismaking tot aan alle contractuele zaken. Daarbij staat de kandidaat centraal en hebben wij een speciale afdeling die klaar staat om alle vragen te beantwoorden.

Door onze focus op het proces krijgen wij eigenlijk altijd een positieve beoordeling vanuit de kandidaten die wij geplaatst hebben (check ook eens onze Google reviews en testimonials). Binnen Focus Engineering is dit dan ook 1 van onze kernwaardes dat het resultaat is wat telt. Zowel de klant als de kandidaat moet het volledig eens zijn. Wij gaan alleen voor de perfecte match.

Daarnaast is Focus Engineering erkend referent en zijn wij gespecialiseerd in het proces om kandidaten voor onze klanten naar Nederland te halen. Zo regelen wij de Visa aanvraag en assisteren bij veel andere zaken, zoals het vinden van een geschikt woning, verzekeringen, 30% ruling en alle overige zaken die komen kijken bij de stap naar Nederland (zie voor meer info onze relocation pagina).

Persoonlijke groei staat centraal binnen Focus Engineering. Al onze medewerkers hebben op wekelijke basis meetings over hun persoonlijke groei. Binnen Focus Engineering hebben wij allemaal een winnaarsmentaliteit en stoppen niet tot wij onze doelen bereiken. Wij regelen onze zaken goed, ook als wij hier extra service voor moeten leveren. Makkelijk en prettig (samen) werken noemen wij dat.

Mocht je meer willen weten over ons, stel je vraag dan gerust via het contactformulier!

Ons bedrijf en team

over ons

Focus Engineering is dé specialist op de arbeidsmarkt voor Control & Automation en Electrical & Instrumentation professionals. We focussen ons enkel en alleen op deze disciplines. Doordat we meer dan 10 jaar actief zijn in deze niche kennen we de markt door en door. We werken met 80% van alle opdrachtgevers samen en hebben er ons levenswerk van gemaakt de markt volledig in kaart te brengen. Om deze reden hebben we altijd een project of vacature beschikbaar. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

directie

Tim Snijder
Managing Director
Ben Bond
Managing Director
Tomas van de Groes
Managing Director
Benoit Schnabel
Business Unit Manager

Consultants

Casper Tiggelman
Hardware Consultant
Colin van Grondelle
E&I Consultant
Edwin van der Stal
PLC/SCADA Consultant
Floor Scheperkamp
Mechanical Consultant
Lara van Oijen
E&I Consultant
Luuk van Velzen
Mechanical Consultant
Marnix Tiemessen
Process Automation Consultant
Mats Lodarmasse
Candidate Consultant
Mike Vink
Mechanical Consultant
Mitchell Schagen
Project Engineering Consultant
Nigel Caenen
E&I Consultant
Remco Kroonenburg
PLC/SCADA Consultant
Robin Mul
E&I Consultant

operations

Casper Janssen
Lead Process Improvement
Linda de Kever
Operations Manager
Hodan Farah
Operations Manager
Kimberly van der Peijl
Finance
Betty Soltanmanesh
Finance

werken bij focus engineering

Deel uitmaken van ons ambitieuze en gezellige team? Snappen we! We zijn altijd op zoek naar (junior) recruitment consultants. Lees meer over ons bedrijf en onze vacatures op onze werken-bij website.

contactgegevens

Focus Engineering B.V.
Kleine-Gartmanplantsoen 21-1
1017 RP Amsterdam

info@focusengineering.nl
085 02 32 500

kom in contact

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? We vertellen graag meer over de mogelijkheden om zo snel mogelijk een geschikte baan of kandidaat voor je te hebben. Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.