4,9
4.9/5

Uit 90 google reviews

voor bedrijven

Jouw sparringpartner voor gespecialiseerd personeel

Concurreren op de internationale markt

Iedere kandidaat speciaal voor jouw project geworven

Als enige bureau in Nederland richten wij ons exclusief op Control & Automation, Electrical & Instrumentation en Mechanical. Hierdoor verstaan wij jouw vakgebied en jouw wervingsbehoeftes.

Ieder project is anders, daarom hebben wij geen kandidaten op de bank zitten. We starten iedere werving met een grondige intake waarin we een kandidaten profiel ontwikkelen. Vervolgens halen wij, met behulp van ons exclusieve netwerk van Nederlandstalige en internationale professionals, een kandidaat direct van de markt.

Ook heeft Focus Engineering een sterk track record in het begeleiden van expats. We ontzorgen de professional en jou als werkgever volledig in het emigratieproces.

Focus Engineering is erkend referent bij de IND voor het aanvragen van werkvergunningen voor kennismigranten en eventuele gezinsleden.

Daarnaast regelen we vluchten, een woonruimte en eventueel een leaseauto. Ook helpen wij bij het aanvragen van de 30% regeling, het openen van een bankrekening en het afsluiten van verzekeringen. Na aankomst bieden we een support network en blijven we goed in contact met de professional om eventuele vragen te behandelen. Door de professional en zijn of haar gezin een zachte landing te geven kunnen jullie een zorgeloze start maken aan het project.

kom in contact

Kunnen wij je helpen in je zoektocht naar een nieuwe professional? Of wil je simpelweg even sparren met een recruitmentexpert die jouw discipline begrijpt? Laat je gegevens achter of neem direct contact met ons op. We komen graag in contact!