Control & Automation en Electrical & Instrumentation

Als enige bureau in Nederland richten we ons exclusief op Control & Automation en Electrical & Instrumentation. Hiermee onderscheiden we ons in de markt. Samenwerken met Focus Engineering betekent op een makkelijke en prettige manier resultaten behalen.

Samenwerken met Focus Engineering kan op basis van:

  • Deta-Vast
  • Detachering
  • Freelance bemiddeling

Aanbiedingen op maat met lokale kandidaten

Op basis van een gedegen intake ontwikkelen we samen een kandidaat profiel. We begrijpen dat elke vacature of project uniek is. In goed overleg gaan we op zoek naar de juiste kandidaat. Focus Engineering heeft een exclusief netwerk aan lokale, Nederlandse of Belgische kandidaten. Elke kandidaat wordt op maat aangeboden vanuit de markt. Er zitten geen engineers op de bank bij Focus Engineering. We vinden de engineer die het beste bij de aanvraag past.

Expats?

Focus Engineering heeft een sterk track-record van begeleiden van expats naar Nederland. We assisteren vele Europese engineers bij het vinden van woonruimte, het aanvragen van de 30% regeling, het openen van bankrekeningen en het afsluiten van verzekeringen.

Daarnaast kunnen wij, als de specificatie het toelaat, kandidaten uit Europa, of zelfs daarbuiten voorstellen. Focus Engineering is erkend referent bij de IND voor het aanvragen van werkvergunningen voor niet-Europese ingezeten. We hebben ervaring in het snel en zorgvuldig faciliteren van dit proces. We hebben reeds vele kennismigranten begeleid bij het emigreren naar Nederland.