Control & Automation of Electrical & Instrumentation

Als Control & Automation of Electrical & Instrumentation professional ben je een specialist, dat zijn wij ook.

Door onze focus op jouw discipline kennen we de markt door en door. Opdrachtgevers werken om die reden graag met ons samen. Wat zijn de mogelijkheden voor jou als engineer of technician?

Werk

Allereest zorgen we we voor werk. Werken aan mooie projecten in de industrie. Dit kan op de volgende manieren:

  • Detachering – Direct een baan bij Focus Engineering en werken op projecten bij onze opdrachtgevers.
  • Zelfstandig – Als zelfstandige werken op projecten bij onze opdrachtgevers.
  • Deta-Vast – Eerst een jaar bij Focus in dienst en werken bij een opdrachtgever. Na dit jaar in vaste dienst bij deze opdrachtgever.

Leven

Lease-auto

In overleg kan Focus Engineering een lease-auto verzorgen, uiteraard hoort hier een tankpas bij. Het zou wel kunnen dat dit invloed heeft op je salaris. We treden hierover graag in gesprek. In goed overleg is in principe alles mogelijk.

Assistentie bij het vinden van woonruimte

Ga je verhuizen voor je nieuwe baan of opdracht? Wij helpen je bij het vinden van nieuwe woonruimte.

Werkvergunning

Focus Engineering is erkend referent voor het verstrekken van visa aan kennismigranten. Ben je een gekwalificeerd technician of engineer en hebben we een passende posite voor je? We kunnen als sponsor voor je Knowledge Migrant Visa fungeren. We zullen je van het begin tot het einde begeleiden om je emigratie naar Nederland soepel te laten verlopen.

Ontwikkelen

Persoonlijke Berschermingsmiddelen

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wanneer er persoonlijke beschermingsmiddelen nodig zijn, regelt Focus Engineering dit, eventueel in samenwerking met de opdrachtgever.

Trainingen & certificeringen

Focus Engineering support je bij het behalen van vakgerichte opleidingen, trainingen en certifceringen.

VCA

Focus Engineering is een VCU gecertificeerde onderneming. Dit betekent dat wij onze medewerkers duidelijke instructies en informatie geven over veilig werken. Daarnaast dragen wij zorg dat je over een VCA beschikt, wanneer dit voor de opdracht een vereiste is.