4,9
4.9/5

Uit 90 google reviews

OVER Luuk van Velzen

Luuk is een enthousiaste individu met een achtergrond in HR. Hij heeft zijn passie voor voetbal altijd gekoesterd en zijn liefde voor koken is een andere creatieve uitlaatklep waar hij van geniet.

Na het volgen van zijn HRM-studie heeft Luuk een solide basis gelegd voor zijn professionele carrière. Hij begrijpt het belang van menselijk kapitaal en heeft een scherp oog voor het vinden van de juiste match tussen mensen en organisaties.

Naast zijn werk bij Focus Engineering, neemt Luuk graag deel aan zijn favoriete sport: voetbal. Of het nu gaat om het kijken naar wedstrijden, meedoen aan lokale competities of gewoon een potje met vrienden, voetbal is een belangrijk onderdeel van zijn leven geworden. Het biedt hem niet alleen plezier en ontspanning, maar ook de mogelijkheid om teamwork, leiderschap en strategisch denken te ontwikkelen. Of het nu gaat om het ontdekken van nieuwe HR-oplossingen, het juichen voor zijn favoriete voetbalteam of het experimenteren in de keuken, Luuk zet zich altijd volledig in. Zijn toewijding en passie maken van hem een veelzijdig persoon met een positieve instelling.