Casper Tiggelman – Consultant

Casper Tiggelman – Consultant
Casper Tiggelman – Consultant Wie is Casper Tiggelman – Consultant?

Casper is geboren en getogen in Breda.

Hier heeft hij zijn HAVO afgerond aan het Onze Lieve Vrouwe Lyceum en daarnaast acht jaar tennis gespeeld op nationaal en internationaal topniveau. Uiteindelijk heeft hij toch besloten om dit op een iets lager pitje te zetten en te gaan studeren.

Op zijn 19e is Casper naar Utrecht verhuisd om International Communication te gaan studeren. Deze studie heeft hij binnen vier jaar afgerond waarna hij nog niet uitgestudeerd was. Als vervolgstap heeft hij de master International Business Administration met een specialisatie in Finance gedaan. Tijdens zijn studieperiode heeft Casper meerdere bijbaantjes gehad, voornamelijk in de hospitality en sales. Tevens heeft hij tijdens tijdens zijn studie een half jaar in Kuala Lumpur gewoond om zijn afstudeerstage te lopen bij de Malaysian Dutch Business Council.

Na de afronding van zijn master wist hij eigenlijk zeker dat Casper zijn toekomst lag in een commerciële omgeving waar hij een stukje ondernemerschap kon ontwikkelen. Opzoek naar een passende uitdaging kwam hij bij Focus Engineering terecht. De recruitment sector is voor hem de volgende stap om zijn salescapaciteiten en people skills verder te ontwikkelen.

In zijn vrije tijd brengt hij veel tijd met zijn vrienden door en is hij daarnaast veel aan het tennissen en fitnessen.

Testimonials
Vacatures van Casper Tiggelman – Consultant
Eplan Designer
Locatie: Utrecht, NL
Geplaatst op 5-10-2022
Eplan Designer
Locatie: Utrecht, NL
Geplaatst op 4-10-2022
Electrical Design Engineer (Eplan)
Locatie: Nederland, NL
Geplaatst op 26-9-2022